دوربین آلباترون یکی از دوربین‌های مداربسته‌ی موجود در بازار است که توسط شرکتی با همین نام تولید می‌شود.

شرکت Albatron در سال ۲۰۰۸ تاسیس شده‌است و از آن زمان تولید کننده اصلی محصولات امنیتی در جهان بوده‌است. Albatron اکنون طیف وسیعی از دوربین‌های دیجیتال و آنالوگ را در کنار هم قرار می‌دهد.

ما علاوه بر ترویج برند Albatron ، خدمات OEM / ODM را به شرکای جهانی عرضه می‌کنیم که بخش بزرگی از کسب‌وکار ما را در حال حاضر تشکیل می‌دهند.
Albatron موفق به خرید ۱۰،۰۰۰،۰۰۰ CCD از شرکت سونی در سال ۲۰۱۰ شده‌است و ما مفتخر شده‌ایم که در طول این سال‌ها یکی از شرکای شرکت سونی باشیم.

تنوع زیادی در زمینه‌ی سیستم‌های امنیتی مبتنی بر دوربین‌های مداربسته وجود دارد که در این مقاله به بررسی آن‌ها می‌پردازیم. در ادامه به سؤالات زیر پاسخ می‌دهیم:

دوربین مداربسته چیست و چه کاربردی دارد؟

در چه مکان‌هایی از دوربین‌های مداربسته استفاده می‌شود؟

دوربین‌های مداربسته چه انواعی دارند؟

قیمت دوربین‌های مداربسته چقدر است؟

دوربین آلباترون

دوربین آلباترون

دوربین مداربسته چیست و چه کاربردی دارد؟

به تمام دوربین‌هایی که به شکل ثابت در یک مکان نصب می‌شوند و تصاویر مربوط به آن مکان را در جایی ذخیره و یا به مکان دیگری می‌فرستند، دوربین مداربسته گفته می‌شود. منظور از ثابت بودن این است که دوربین در یک نقطه‌ی خاص نصب شده و جابجا نشود. اما ممکن است در مواردی دوربین‌های مداربسته در زوایای خاصی حرکت کرده و تصاویر محدوده‌ی بیشتری از محل مورد نظر را ذخیره کنند.

معمولاً به دلیل پایین بودن امنیت این دوبین‌ها، سعی می‌شود که از دوربین‌های گردان استفاده نشود؛ در عوض از چندین دوربین برای پوشش تمام نقاط محدوده‌ی مورد نظر استفاده می‌شود. این دوربین‌ها می‌توانند قابلیت‌های مختلفی مانند ارسال تصاویر از طریق اینترنت داشته باشند.

از دوربین‌های مداربسته برای مانیتور کردن مکان‌های مختلف و بالا بردن سطح امنیت استفاده می‌شود. معمولاً امکان نظارت بر همه‌ی بخش‌های یک مرکز یا ساختمان به صورت هم‌زمان وجود ندارد، بنابراین از دوربین‌های مداربسته برای مانیتور کردن هم‌زمان چندین نقطه از یک ساختمان و یا یک شهر استفاده می‌شود.

دوربین مداربسته چیست و چه کاربردی دارد؟

دوربین مداربسته چیست و چه کاربردی دارد؟

در چه مکان‌هایی از دوربین‌های مداربسته استفاده می‌شود؟

دوربین‌های مداربسته در مکان‌های مختلفی از جمله منازل، ساختمان‌های اداری، آموزشی، مراکز خرید، مراکز صنعتی و نظامی، موزه‌ها، بانک‌ها، اماکن عمومی و یا هر جای دیگری که نیاز به نظارت و کنترل امنیت وجود دارد، می‌توانند استفاده شوند. در فهرست زیر مهم‌ترین زمینه‌های استفاده از دوربین‌های مداربسته ذکر شده است:

حفظ امنیت ساختمان:

از دوربین‌های مداربسته برای ثبت ورود و خروج‌های مختلف به یک ساختمان می‌توان استفاده کرد. عموماً بیشترین استفاده از دوربین‌های مداربسته به همین منظور صورت می‌گیرد. امروزه در بیشتر فروشگاه‌ها و ادارات مختلف یک یا چند دوربین مداربسته وجود دارد که هرگونه حرکت مشکوک و یا ورودهای غیرمجاز را ثبت می‌کنند.

در مراکز بزرگ معمولاً یک اتاق برای کنترل تمامی دوربین‌ها وجود دارد که توسط یک یا چند اپراتور کنترل می‌شود. به این اتاق، اتاق کنترل گفته می‌شود. گاهی نیز نیاز به مشاهده‌ی آنلاین تصاویر وجود ندارد. معمولاً تصاویر این دوربین‌ها بر روی کارت‌های حافظه در جایی ذخیره می‌شوند و در صورتی که مسئله‌ای امنیتی پیش بیاید، بررسی این تصاویر می‌تواند راهگشا باشد.

حفظ امنیت ساختمان:

حفظ امنیت ساختمان:

کنترل عبور و مرور و ترافیک شهرها:

امروزه در بیشتر شهرهای بزرگ دنیا از دوربین‌های مداربسته در سطح شهر و اتوبان‌های مختلف استفاده می‌شود. این دوربین‌ها می‌توانند سرعت غیرمجاز خودروها را تشخیص داده و پلاک آن‌ها را ثبت کنند. سپس جریمه‌ی مربوطه برای خودروی مورد نظر به صورت آنلاین ثبت می‌شود.

علاوه بر این، دوربین‌های مداربسته می‌توانند در خیابان‌هایی که طرح‌های ترافیکی وجود دارد، ورود غیرمجاز خودروها را تشخیص داده و پلاک آن‌ها را نیز ثبت کنند. همچنین با توجه به سنگین بودن ترافیک در شهرهای بزرگ، رانندگان مختلف از برنامه‌های گوناگونی استفاده می‌کنند که به آن‌ها وضعیت ترافیک خیابان‌ها و اتوبان‌ها را گزارش بدهند.

این دوربین‌ها می‌توانند وضعیت ترافیک را به صورت روان، نیمه روان و سنگین ارزیابی کرده و به مراکز ترافیکی ارسال کنند. این اطلاعات می‌تواند از طریق اپلیکیشنهای مختلف در اختیار رانندگان قرار بگیرد تا بتوانند بهترین مسیر را برای سفر خود انتخاب کنند.

کنترل بخش‌های صنعتی:

گاهی در مراکز صنعتی بخش‌هایی وجود دارد که رفت و آمد و یا حضور انسان در آن بخش‌ها خطرناک و یا دشوار است. به همین دلیل به جای حضور افراد، از دوربین‌های مداربسته استفاده می‌شود که وضعیت آن بخش‌ها را به اپراتور گزارش دهد. معمولاً دستگاه‌هایی در این بخش‌ها وجود دارد که چک کردن وضعیت آن‌ها و خواندن ارقام مختلف از روی آن‌ها توسط این دوربین‌ها انجام می‌شود.

در بخش‌های صنعتی از دوربین‌هایی با همین نام استفاده می‌شود. دوربین‌های صنعتی به شکل مکعبی هستند که البته مهم‌ترین قابلیت آن‌ها کیفیت بالای تصویر و امکان زوم کردن بر روی تصاویر است.

کنترل امنیت مراکز عمومی:

معمولاً در مراکز عمومی که عبور و مرور مردم زیاد است، برای کنترل جرائم و بالا بردن امنیت مردم از دوربین‌های مداربسته استفاده می‌شود. این مراکز معمولاً شامل متروها و میادین اصلی شهر می‌شود. معمولاً در این مراکز از دوربین‌های تحت شبکه استفاده می‌شود. این دوربین‌ها می‌توانند ارتباطات امن و باکیفیتی را با مراکز مختلف و همچنین شبکه‌ی اینترنت برقرار کرده و تصاویر و اطلاعات را با کیفیت خوب در بسترهای مختلف منتقل کنند.

ارتباط بین این دوربین‌ها علاوه بر سیم‌کشی، می‌تواند به صورت بی سیم نیز باشد که البته در شبکه‌های بزرگ بسیار کاربردی است. علاوه بر آن با توجه به امنیت بالای ارسال اطلاعات، امکان نفوذ به این شبکه‌ها و سرقت اطلاعات بسیار کم است. در صورت استفاده از این شبکه‌ها حتماً از متخصصین مربوطه برای کدگذاری ارتباطات استفاده کنید.

کنترل امنیت مراکز عمومی:

کنترل امنیت مراکز عمومی:

دوربین‌های مداربسته چه انواعی دارند؟

دوربین‌های مداربسته معمولاً با توجه به نوع سیگنال ارسالی، ویژگی‌های ظاهری، قاب‌بندی و یا رزولوشن تصویر می‌توانند انواع مختلفی داشته باشند. از مهم‌ترین انواع دوربین‌های مداربسته می‌توان دوربین‌های مادون‌قرمز، دوربین‌های صنعتی، دوربین‌های دام، دوربین‌های گردان، دوربین‌های مخفی، دوربین‌های ضد آب، دوربین‌های آنالوگ و دوربین‌های تحت شبکه را می‌توان نام برد. هر کدام از این دوربین‌ها در مکان‌های خاصی استفاده می‌شوند.

دوربین‌های مداربسته چه انواعی دارند؟

دوربین‌های مداربسته چه انواعی دارند؟

قیمت دوربین‌های مداربسته چقدر است؟

دوربین‌های مداربسته با توجه به نوع و ویژگی‌های متفاوت می‌توانند رنج متفاوتی از قیمت‌ها را در بربگیرند. رزولوشن دوربین، قابلیتهای دوربین از جمله اتصال به اینترنت و ارسال اطلاعات می‌تواند بر قیمت دوربین تأثیر زیادی بگذارد. به عنوان مثال دوربین‌های آنالوگ به دلیل قدیمی بودن معمولاً قیمت پایین‌تری نسبت به سایر دوربین‌ها دارند. در مقابل اما دوربین‌های تحت شبکه به دلیل بالا بودن کیفیت تصاویر و کیفیت ارتباطی نسبتا خوب، از سایر دوربین‌ها گران‌تر هستند.

اگر قصد خرید یک دوربین مداربسته دارید، بهتر است که از قبل ویژگی‌ها و انتظارات مورد نظر خود را از دوربین مداربسته مشخص کرده و بعد از آن از یک متخصص در این زمینه کمک بخواهید. با استفاده از راهنمایی‌های یک متخصص می‌توانید انتخاب بهتری داشته باشید.

از اینکه تا پایان  مقاله دوربین آلباترون را همراهی کردید سپاسگزارم و امیدواریم از مقاله دوربین آلباترون کمال استفاده را برده باشید

دوربین آلباترون

نوشتهٔ پیشین
پکیج دزدگیر پارادوکس
نوشتهٔ بعدی
دوربین جاسوسی خودکاری

پست های مرتبط

No results found

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

با یک کلیک تماس یگیرید